Posts

Showing posts from January, 2011

Sendirian

Loneliness is just another stories Stories that you can't tell For there's nothing to talk about


p/s: Sumpah bosan dol...bosan...! p/s: Aku pusing2 town... p/s: Aku main makan2 msakan tempatan p/s: Aku naik rivercruise..perahu..sampan.. p/s: Aku lepak dan terus berlepak2 p/s: Nk masuk club tp dh insaf..(padahal xdak mber)..wawawa.. p/s: Tapi jiwa ttp kosong..kosng sama skali... p/s: Arhhh...tak usah kau mengerti...hak3...


att: Next week aku nk beli kreta.. att: Apa kau ingat beli kereta sma mcm beli gula2..? att: Apa masalah kau ni..?..Apa kau igt gula2 itu mcm kreta ka..? att: eeee..buruk seyh klw kreta itu mcm gula2...hak3...biul... att: tp sweet bukan klw betul..main manis2 didalam kreta..nyum2..;p


tolongggggggg.....gigit saya sampai klimakss...cepattttttt....! kakakakakaakaka. bengap sial kau ini aliph..yg ko mntak gigit smpai klimaks ni pasai pa.?..arghh, xbley trima...hak3



~just me rAy jR...@...Aliph

Stim pagi

Open your heart Walk straight And follow the light It's meant for you


I have been their customer for such a long time. And i've been dealing with them frequently..Almost most of the time. But now, it turns out to be NO.!.When i really needed their assistance. Thank you

p/s: Pagi td aku baca newspaper..sambil menikmati tiupan angin p/s: tiupan angin dalam bas usang yg dh bdekad2 lamanya... p/s: it says:

"If u say u have no more reasons to live, the only place 4 u 2 b is in d grave..bcoz here in this world, is the place 4 people who wants 2 live and fight 4 their basic needs..and that's what life is"

p/s: wow..i was shocked..dan sebak hatiku..(fake sgt)..hak3 p/s: but seriously the statement is awesome...(stop it aiph)..;p

att: Anyway, bla aku turn page sebelah..aku nmpak artis half naked.. att: pergh...stim la dowh pagi2 indah camni...terasa ini dunia aku punya' att: sambil menutup mata aku berimaginasi..dan terus berimaginasi...arghhh.. att: oiit bengap.!..bangun..!..dh sm…

Buaya darat

Image
When the destiny comes You have no choice but to face it And be strong

I have chosen a path of my own. Digging bunch of a gold no matter where it takes me to. I am totally not so greedy about it. But that's how you start a good life.
p/s: Ayat basi.."ohh, lamanya xupdate blog" p/s: So what...Aku bz cam haram..sibuk woo..sibokk..kakaka p/s: Few days ago aku merentas sungai Rajang...perghhh..its the creation of the Creator. p/s: Klw jatuh, pandai2 la kau berenang...tau berenang saja xckup..msti laju p/s: Kerna klw kau merangkak slow motion kt sungai tu..alamat jd habuan sang Buaya

att: Kemudian aku masuk satu kampung att: Cari ilham wat design..manatau dpt byk ilham tempatan.. att: Got to admit it..its rough and tough..mmg kau org xmo masuk att: Tapi budi bahasa dia org..Aku prcaya lg baik dr diriku sndri..hak3 att: Walau aku xpaham bhasa dia org..dia ckp, aku angguk..angguk..dan angguk lg att: Sampai satu masa dia org berkata.."Apa yg kau angguk2 ni setan.."..kakakaa
Ohhh..bos…

I'm leaving

Image
Cause I'm leaving On a jet plane Don't know when I'll be back again Babes, I'm gonna miss you all

I have been travelling a lot already. Alone I flow with the wind. I had to admit it, that its hard sometimes. Come to a stranger's land, adapting and when you started to felt in love with it, that's the time for you to leave. And never look back..Alone I go....

p/s: Hidupku bagai seorang perantau p/s: Dan penuh dengan tanggungjawab p/s: Walau kekadang melencong dari tujuan sebenar...;p p/s: Kau org igt aku cool dan pelik..?..Ohh tidakk p/s: Aku sebenarnya chomel..kakakaka..bweekkkk..geli aku alip..geli..yakss p/s: auwwww...pelissss.....;p

att: Smlm aku p gntg rmbut kt kdai bapok..erkkk.. att: So wat..?..ada aku kisah..lawa kot dia org gnting...
Aku: Awak2, gunting rmbut sy yg paling style yekkk... Bapok: boleh saja..asalkan hatinya senang (suara garau yg howt dan ala2 endon) Aku: awak, apa pasai rmbut sy ni sma ja..xdak style pon.. Bapok: iya-iya..yg pentingnya didalam..klw dlmnya…