Monday, November 8, 2010

xsuka perempuan

Will you marry me
Yes I do


Everyone have their own point of view. So, let them have it.

p/s: Aku baru balik dr smbut pryaan dpavali d cmeron highland
p/s: xsia2 aku berpuasa sebulan...kakakakakaa
p/s: Otw balik, mber tnjuk msg dr seseorg
p/s: Msg yg sumpah wat aku rasa cam nk lempang org pon ada..
p/s: Bunyi sms seperti berikut:

"abe rasa aliph ni ok x?..i nak je luahkan prasaan kt dia..Tapi takut die xde prasaan kt i..mksud i, die kn xsuka prempuan..."-SMS yg baru sahaja diterima..panas..panas...bikin howt saja~



att: Ok, lemme get dis nice & clear.
att: Aku, klw aku nk suka siapa2 pun, itu aku punya pasal.
att: Aku kawen ngn tenuk ka, tapir ka, itu aku punya pasal.
att: Mentang2 aku ni kacakk & chomel, kau org ckp aku xsuka perempuan sebab aku masih single
att: Apa perlu ka aku merogol sana sini, brmaksiat siang mlm, tebuk2 lobang hari2
att: Baru kau org ckp aku suka prempuan..?..
att: Biar la aku mbuat onar & kntroversi kt laman ini..xdak kaitan dgn hdup kau
att: Wat the hell man..pokok xkan brgoyang klw xdak angin..erkk
att: Apa yg susah sgt nk goyang..kau pg je la goyangkn pokok itu..xpyah tgu angin..caitt

###: Untuk menjawab soklan kau itu
###: Biar aku beterus terang
###: Sila buang hasrat kau itu
###: Sebab aku mmg xdak prasaan thdap kau..lgsung..sumpah
###: Kau mmg 'cantik'..tp mgkin taste aku ini tinggi melangit
###: Bagai langit dan bumi..aku xlyak utk kau..sebab aku sudah punya org laen
###: Dan pastinya dia seorang wanita yg aku suka..bkn kau suka..
###: Teka teki kau org tjawab~~~~end.....

bekas2 skandal, sila tutup mulut & iyakan sja...wakakakakaka...(joke okay..joke..kang dpt sms lg.cait)..kntroversi hnya utk org2 howt..klw x, msakan ada kntrvesi..admit it Jenab..cilakakk..wakakaka


~just me
rAy jR@Aliph

47 comments:

i'msosupernotcool said...

so kau gay ke x?

SweetyMui2 said...

omg..did she tot that u r gay?wkakakkakaa :D

Jey Yusuff said...

sampai berguling-guling mcm cerita hindustan

Qarl said...

jenab nanges baca entry ang ni

haha

Anonymous said...

need u

EDANMAYA said...

"kontoversi untuk orang hot". agreed! ramlah ram takda gossip pon, nampak sgt tak hot. kan. kakaka.

Adam Arjuna said...

no doubt..

ko mmg howt.. panas membara...

sbb tu aku pon tersangat gila kagum ngn ko...

seriyes nih...(tgk muyka seriyes aku nih... kan..kan..)


p/s: aku tetap nak gelak puas2 baca entry nih..wakakkakakak

rAy jR...@...Aliff said...

supernotcool-

uitss..malu tau nk jwab soklan ang tue..segan silu....erkkkk...

oitt..ciss...ofcourse la bukan...gilakkxxkk..kakakakakaaka

rAy jR...@...Aliff said...

sweety-

aha...itu mmg klakar bukan..lau kte ckp xuke die, kte gay..lau ckp kte suke, kte mrana...cisss...

lapaq la pulok..makan2....kakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

jey-

kalah crita hindustan okekkk...kakakaka

rAy jR...@...Aliff said...

qarl-

uitss..kakakaka....sapa soh mgumpat sini sana...kakakaakaa

rAy jR...@...Aliff said...

anym-

hmmmm~~~

rAy jR...@...Aliff said...

edan-

zaman ramlah dh brkhir..zaman jenab la pulak....kakakakakaa

i'm shin... i'm inesen said...

panasss~

y@n@ M!B said...

wewiitt ada feminat..huhuhu~

byk petik daun teh kt cameron?nk sket..lalala~ =P

ZaCk AzRiN said...

hahahha...
mgkin ko ade ciri2 kot alip...
cube ko borak2 'manje' dgn dier...
tnyer dier kat mne ke-gay-an ko...
bru kau thu sbb dier ckp ko mcm tu alip...hehehehe...

yg ak sokong 100%...psal howt tuh...malaysia mmg howt...kakakkaka

rAy jR...@...Aliff said...

adam-

cissss...gila kaaaa??...kakakaka..

rAy jR...@...Aliff said...

shin-

ouchhh...~~howttt...hak3

rAy jR...@...Aliff said...

yana-

pokok teh xnak..?...hak3....

adzMie said...

hahahaha...klu la si sender sms tu bace entry neh

DuniakuAbstrak said...

tu la kau..sewel sangat

kan da ada org admire

haha

rAy jR...@...Aliff said...

zack-

ciri2 anak ayah soleh ada laa...kakakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

adzmie-


aha...padan muka...pnas ati wa..hak3

rAy jR...@...Aliff said...

abstrak-


kakakaka..minum petang lg bgus..sedapppnya kuih muih itu..kakaka

lumut said...

hye,
jom kapel..
plis jangan reject i ye...

hehe..

biasalah kehidupan alip,manusia suka menilai dari apa yang dinampak.lagi buruk mereka menilai mengikut andaian mereka sendri....

lelaki single dikatakan gay..perempuan single dikatakan tak laku...begitu mudah andaian dibuat....

aku ada sorang kawan...die dikecewakan selepas tahu yang pakwe die gay...dan masa sume tu terbongkar lelaki itu sendiri mengaku...dan die kapel pon semata2 utk tutup kegiatan gay die...so xde isu nak label lelaki single tu gay....apelah nonsense btol...

dan aku ade sorang kawan juga perempuan...orang kata die tidak laku tak kawen2 sedangkan die sedang berperang dengan penyakit dan mengira hari untuk dijemput menemui Illahi.....

masing2 ade sebab tersendiri mengapa berlakunya begitu dan begini....persoalannya..manusia suka menilai manusia lain tanpa sebab yang kukuh...manusia sebegini suka mahu jadi terhebat dikalanagn manusia lain kerana itu mereka suka mencari keburukan orang lain untuk menutup keburukan sendiri....

contoh mudah dalam kes yang alip tulis ni....perempuan tu tulis "ntah2 dia tak suka perempuan.."..sebab ape???sebab nak sedapkan diri sendiri yang awak bukan reject dia...tapi tak suka perempuan...

senang kan kehidupan???

ok alip take care...=)

Dairy Liyana said...

Lain macam jek bunyi post ko ni... Ok la tuh org admit suke ko...

ZaCk AzRiN said...

hahaha...
tp...xnmpk pon ciri2 ank soleh tuh...
hahaha...ak grau je bro...
tgk muke pon dh leh thu...
kommg ank "baek"...

adzMie said...

wah hahaha....hbat ko

rAy jR...@...Aliff said...

lumut-

life hard woo~~....step by step, we move forward...

lumut..gilak mntap komen ang..bley jdik pkar motip...hak3...wa respect sama ang...hak3

rAy jR...@...Aliff said...

diari liyana-

hak3..p la kje..focus..bkn men fb...kakakaka...

ble ko nk dating ngn aku ni..?..kakaka

rAy jR...@...Aliff said...

zack-

caitt..butaaa..kakakkaa

rAy jR...@...Aliff said...

adzmie-

hebat jadahnye...hak3...

ZaCk AzRiN said...

ak lak buta...
ko tu xmyerlah...
mne ak nk nmpak...
hahaha

rAy jR...@...Aliff said...

zack-

uitsss..statement palsu sgt..hak3

Frodo Baggins said...

mnyesal wa x komen dulu. kalau tak ble tumpang pemes. arhhhh cilake!

rAy jR...@...Aliff said...

frodo-

kakakakakah...apa ang xckup pemes?.. anugerah hnya utk ang dan lumut...kakakakaka...jmpa d mtv award..;p

lumut said...

frodo,
jgn lupe pakai seksi2..singkat2 dan coli merah kau ye frodo....

selamat amik award utk frodo dan alip.haha

rAy jR...@...Aliff said...

lumut-

hak3..frodo..tlg pkai pkaian tutup aurat k..kakakakaka

eiffel said...

hi alep...

asl aku xnmpk pown kontrobersi nyer??? -.-"

ntah paper..tkot kne reject, pastuh sesuka aty jerk wt spekulasi..

camtaek!!!!

biskut said...

aku dah terlambat ker ikut citer hot2 mcm nih..aisehmen..kang aku follow.

adzMie said...

komen ne yg hbat..yg mngncam giler soklannyer

rAy jR...@...Aliff said...

eiffel-

hak3...panas woo ari ni..jom minum ayaq nyok....perghhh....sedappnyerrrrr.....kakakakakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

biskut-

aisemen...bagai batu belah batu bertangkup..erkkk...xdak kaitan.abaikan..kakakakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

adzmie-

ancaman bahayaaa...kakaka

ZaCk AzRiN said...

hahaha...spe yg palsu...
ko kot...
hehehe

rAy jR...@...Aliff said...

zack-

hak3..giler

Joey said...

zaman sekarang ni ...lelaki tak berkapel2 lagi...maknanya gay la tu

kalau pompuan tak berkapel2 lagi ..maknanya andartu la tu

apsal kalau perempuan tak kapel2 lagi tak di panggil lesbian ek?

hahahahha..matila feminas shiall...wakakaka