Posts

Showing posts from November, 2010

Main goncang2

Image
Life is either a daring adventure or nothing...

I was once said, I hate books and I can't wait to be an employee. But hey, I was totally wrong. I missed those moments where bos is not our concerns.

p/s: Pagi2 lagi santung nie dh potpet2...sakit otak wa..ciss p/s: Dia pndang wa smbil mulut bkumat-kamit..wa buat2 bodoh p/s: Amik wireless sony walkman, sumbat kt telinga..depan bos..!..sentap..! p/s: Ambik kau...U will not terminate me..coz u need me more than u wanna kick me

Masa lunch tadi wa makan sorg2..mmg romeo yg tak laku..ciss..tetiba ada sorg apek tua ddk meja sebelah..Tanpa segan silu, dia sapa sorg mamat bngla nie..

Apek: ayaaa...u buat apa duduk sanaa.. bngla: Sy punya suka la...u blm rehat sudah turun makan tarak bising.. Apek: Tarak kerja dtg makan laa..mana bole duduk kilang main goncang2 bngla:U main goncang2 apa..?... Apek: Itu la...goncang itu barang kuat2..(Sambil tunjuk aksi tgn sperti sedang mlncap) bngla: U gemok...itu barang kecil punya..tarak bagus...

I'm Shocked..!!..t…

Kemut-kemut

Image
Deep inside me I'm still so weak And scared

I was looking right thru the mirror, and I saw a weak young man..Who was once tried to end his life over nothing, cried for a dream land, and crawled to a darkside..And now, this young man struggling hard in order to survive. Eventho I know, deep inside, he's still so weak..and hurt..

Dr: Kamu masuk tgn kamu dalam lobang atas itu Aku: haaa..?.lobang atas itu kan jubo dia..eeee...yakkksss.. Dr: memang betol..masukkan dulu tangan dlm jejubor itu..nanti kamu dapat rasa janin dia Aku: ehh..bukan kna msuk tgn dlm "Sotong" dia kaa.?.Anak dia dlm tu kan.? Dr: Sotong..?..lembu mana ada sotong...!.. Aku: Maksud saya Dr, lobang bawah.."p*p*k" yg leper tue. Dr: Ooo..itu "sotong" aaahh..Itu "Sotong" xbleh kacau punya, nanti dia kemut-kemut Aku: Apa masalah klw dia kemut-kemut..?.. Dr: Xda msalah..Takut itu "sotong" naik nafsu, kamu yg susah woo.. Aku: erkkkkkkkkkk..haaa..?..naik nafsu..?...

p/s: Kau org pg la …

Cubitan ibu

Image
eventho my arms are small But it will keep you warm For as long as I'm alive
Intai2 orang..rupa2nya cuma ada pkerja2 bngla..cisss
usha2 filem satu warn..nyum2..
bosannn...filem xmenarik..padan xmenang oscar
Waktu rehat..masa utk tido..hak3

p/s: Semalam aku mimpi kena marah mak aku.. p/s: Mak cubit peha aku smpai lebam p/s: Ampun mak..ampun..janji xbuat lgi..ampun mak.. p/s: Mak makin mengganas dengn cubitan yg lebih girang p/s: Aishhh...mimpi ngeri syiall....ngeri...~~

~just me rAy jR@Aliph
www.backyardproperty.blogspot.com

Stalker

Image
You close your eyes when you cry. That's ok.  Just don't keep them closed too long.  Things have become beautiful since you last looked. There's nothing more to cry about. 

Almost the end of Nov. And Dec is coming...I wish I was somewhere..A place that I dreamed of.. As I walked across the street, I observed people. There's so much to learn from this people's behavior...Errkk,,aku bukan Stalker..!!..caittt

p/s: Dari pagi tadi aku asyik memandang jam di dinding
p/s: Mengira detik waktu..lmbatnya 5.30pm...aishh
p/s: Hati mula gusar..runsing...xtenteram..
p/s: Cemas seketika..dan kemudian tenang semula..cemas..tenang..cilaakakkk
p/s: Emergency nie...adehhh..emergency..emergency...

att: Bos membulatkan mata..merenung aku sepertinya sudah bersedia
att: Bersedia utk menjolok aku bila2 masa tatkala aku cuba melarikan diri dr opis
att: Bos..tolong laa..please..tolongla lepaskn saya ini hari..
att: Gas memasak saya di rumah dh abis bos..gawat..gawat..!.
att: sape soh sibok sgt jdik anak…

Lobos

Image
The world will definitely change But the memory remains

Sometimes, I feel like the world is changing rapidly without considering what's going on around. And the people move along. But when I closed my eyes last night, I was thrown back into the past..And I realized that what am I doing today, was exactly the same as I did years back then...

p/s: Pagi2 lg aku semngat bgun.. p/s: Sbb ini hri cuti..Cuti MC..knon xsihat..ka3 p/s: bkak peti ais, ambik ikan, ayam, sayur, bwang segala.. p/s: Sumpah smgat aku msak..gilakkk p/s: Goreng ayam, tkena mnyak pnas..cool.. p/s: Goreng ikan, tkena mnyak pnas..tarik napas dalam2.. p/s: Goreng sayur, pon tkena minyak pnas..meletop..!!! p/s: Cilakerrr betol.!.belobang2 tgn aku..LOBOS sana sini..cisss p/s: Oiiii minyak..ang jaga prngai ang..kang aku rogol ang kang...caitttt...!
att: Msti kau org igt de special event hari ini bukan..?.. att: Yg sebenarnya, aku bgun awal sbb tkanan otak..! att: Tertekan sbb xpg kejo..tipu bos lagi..;p att: Dan aku berseorangan drumah…

Kelab anon

Image
I caught myself in I caught myself out I just haven't met you yet

Its almost noon..and here I am, stuck in the middle of the city..Wondering around where to go next..

p/s: Ini hari, msuk2 opis, bos suruh design alat display compressor p/s: Pastu dia suruh wa p cari kilang2 utk manufacture itu barang.. p/s: huu~apa mau tgu lgi..naek motor sport wa, trus pecut cari kilang.. p/s: Smpai tgh jln..nmpak pak joko jual nasik lemak..makk aiii..sedappppp~pewittt~ p/s: Bhnti jap..hasrat ingin beli nasik lemak kerang...Tetiba pak joko bersuara.

"Waahh..kacak ya pakainya..kerja yaa..apa sekarang masa rehat?"
Wa mperkenalkn diri..
"Iya pak..kerja..kerja di kota kemuning..mau cari kilang pmbuatan ni pak..smbil mnyelam minum air..hek3"
bapak berkata lagi..
"uiii..jauh itu kota kemuning..ini bukan minum air udah ini..smbil myelam mkn nasi lemak gitu. har..har..har....apa anak ini kerja dispatch ya.?..bsyukur la..yg pnting ada pkerjaan...

p/s:erkkkkk..ehemmm..sentap..!!.sunyi sepi..angin…

gilak

Image
And then she ask me Do I look alright And I say yes You are wonderful tonight

I had a blowing fan in my room. It has a timer..for every hour, I had to wake up again and again just to make sure that it keeps on blowing..damn...

p/s: Ini hari, aku tipu sama aku punya bos.. p/s: Sebab smlm aku mc..buat2 sakit..ponteng kejo p/s: Pagi tadi dia tanya, "are u okay?" p/s: untuk mnjadikan mc aku real, aku jwab ngn muka kesakitan p/s: "not really..my head is still twisting around..i dont feel good" p/s: pastu dia ckp.."OMG, u go now..go and see d doctor..just leave your work..we'll cover" p/s: Sambil buat2 batuk, aku jwab "but bos..hmm..but..okay then..i go see the doc"

att: Aku kuar opis smbil batuk2..pastu memecut laju ke mcD..order double cheese..mak aii.. att: Mmg doctor itu terbaekkk.. att: Tetiba aku rasa besalah ngn bos... att: Dan makan brger itu smpai abis...sedap woo~~ att: apakah?....sudahhhh..lupakan...kakakakaka

~just me
rAy jR@Aliph
www.backyardproperty.bl…

xsuka perempuan

Image
Will you marry me Yes I do

Everyone have their own point of view. So, let them have it.
p/s: Aku baru balik dr smbut pryaan dpavali d cmeron highland p/s: xsia2 aku berpuasa sebulan...kakakakakaa p/s: Otw balik, mber tnjuk msg dr seseorg p/s: Msg yg sumpah wat aku rasa cam nk lempang org pon ada.. p/s: Bunyi sms seperti berikut:
"abe rasa aliph ni ok x?..i nak je luahkan prasaan kt dia..Tapi takut die xde prasaan kt i..mksud i, die kn xsuka prempuan..."-SMS yg baru sahaja diterima..panas..panas...bikin howt saja~


att: Ok, lemme get dis nice & clear. att: Aku, klw aku nk suka siapa2 pun, itu aku punya pasal. att: Aku kawen ngn tenuk ka, tapir ka, itu aku punya pasal. att: Mentang2 aku ni kacakk & chomel, kau org ckp aku xsuka perempuan sebab aku masih single att: Apa perlu ka aku merogol sana sini, brmaksiat siang mlm, tebuk2 lobang hari2 att: Baru kau org ckp aku suka prempuan..?.. att: Biar la aku mbuat onar & kntroversi kt laman ini..xdak kaitan dgn hdup kau att: Wat the hell…

aku horny

Image
And again When dreams become reality



Listening to fly.fm kingston (UK edition) while dreaming and looking at the ceiling coz there's a shining stars up there...o yeahhhh....

p/s: Ari ni kja aku mengelamun memanjang..
p/s: Baiki machine sambil tersenyum2
p/s: Punggah tong gas smbil tersenyum2
p/s: Tersungkur & terjatuh sambil tersenyum2
p/s: Buat report smbil tersenyum2
p/s: I have dgree in chem enrg but now I do mechanical sambil tersenyum2
p/s: Aku dpt berita gmbira ptronas sambil liur mngalir keluar bagaikn kucing horny..hornyyyy..

Dan sambil tersenyum2 bagai gila bayang...ooo..indahnya langit..indahnya jalanraya...

Tidakkkkkkk......aku gila bayang ari nii..horny wei..hornyy.wakakakaka. cukoopppp..mau pulang p swim..hak3


~just me rAy jR@Aliph

www.backyardproperty.blogspot.com

Aliph the Loser

Image
Now I realize Dream is just a dream

It's raining today..and then I suddenly realized that I'm just a dreamer..A worse one..I keep on dreaming and hoping every single day..Wishing for something which is so hard to reach..No matter how hard I tried..It keeps failing...and failing...

p/s: Terasa diri bagai seorang Loser p/s: Saya memang xberguna pada hari ini.. p/s: Kerna segala impian dan mimpi saya sudah berkubur p/s: izinkan saya menginsafi diri pada malam ini.. p/s: Walau ianya hanyalah untuk sementara..

~just me rAy jR@Aliph
www.backyardproperty.blogspot.com

Tukang kayu

Image
Cause you're amazing just the way you are
How does it feels when you stuck in one place not because you don't wanna move forward, but because the "Birokrasi" retarded you from doing so? It sucks isn't it.
p/s: Ini dunia penuh dengan procedure mcm bitching p/s: Benda simple jadik complicated p/s: Dan klw kau anak org "besar", maka senang la kau p/s: Tapi klw kau anak tukang kayu, mintak maaf..sila ikut procedure p/s: Sumpah ari senin xbest...cilakakkk....hak3..
att: Td ada sorg Engineer baru msuk..chnse look sket dr aku.. att: Best woo ada mber baru..hak3.. att: Msa lunch wa smbang2 kosong..tetiba wa ngn spontan tnya: att: You dpt bsic gaji bpe..?.. att: Dia pun ngn spontan jwab: att: oo..rm*#$*$*# att: Wa ngn spontan senyap dan habiskn nasi itu tanpa berkata apa2
huh: Sebab aku sentap..dia baru msuk, tp gaji dia lg bsaq dr aku...tidakkkkkk..!!..sebab apaaa...?. huh: Apa aku nie xckup chnse look kaaa?...arghhh..cilakkkkk... huh: Aku mau berenti kja..xksah..mau brnti jgak…