Thursday, July 15, 2010

Club itu~

I'll get back to you
I will


p/s : Sumpah sakit tulang blakang aku skunk ni...Ini semua tektonik punya pasal...cisss
p/s : Ade segerombolan gadis yg sangat parasit
p/s : Aku igtkan golongan adam je yg suka sambar wanita..rupanya...
p/s : Kau org lg ganas woo~...aku bdiri nk pg tandas pun kau nk sambar..caitt..
p/s : Apa kau igt aku ni lelaki murahan kaa?.caittt..erkk.larikk.!.wakakakaa...


att : ini kali last aku ikut kau org hangout
att : Alasan McD kau org mmg xbley pakai...rupanya2 Burger dlm club..cisss...
att : Angpa tanggung kos rawatan pinggang waa...huhhh...

~just me
Akulah SAng Pemimpi

37 comments:

y@n@ M!B said...

err burger dlm club sdp ke burger mcd lg sedap?? ngee~

Dino Prince said...

ceh..kate dh xnak g club..hmmm >,<

NUke_Rude said...

ko masuk club mana ni bro..? hahha

mR.sYaH said...

camner leh sakit pinggan ni??? hahahah..

Adam Arjuna said...

cam ni la kawan...

aku ajak lepak tak mo, tup2 dah kat labuan... sentap...

Afzainizam said...



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

warrggghhh lama ko tak clubing ni wehhh... meh kita ber ding dong dengan lagu lady gaga... beb ko kena sambar ngan sapa hah... ni mesti ada orang cari anak ikan ni wehhh... ko bukan nya ikan pun... tapi paus yang ganassss

osi said...

lama tak bersua.....salam kunjungan sore ~__*

Dairy Liyana said...

A'aah la..kate xnk dh ber "club" ni.. xtahan la tu...

tengku_fir21 said...

haha..enjoy sajer tapi jgn selalu nanti pinggang patah..erk..lalala
hahaha..ader aper di kota bharu...

DuniakuAbstrak said...

hahaha..da tua ke bro, pinggang da reput tu..ko kna mnum susu anlene..baru la lincah pasni..hahaha

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Wehhhh ni ko gi clubing ke club dangdut ni sampai sakit pinggang ni... ko goyang inul ye... aduhhhh tak sangka ko suka gi club dangdut...

atau kau sakit pinggang pasal... ohhh tidak ko buat apa hah kat tandas lelama tu wehhhh

lumut said...

bengong burgerdlm club...haha..bahaye kau ni taw

adzMie said...

aku dgr club tu kna rush....
hahaha=P

::FAIZ FARISH:: said...

Singgah blog kau setelah sekian lama tak singgah....

Afzainizam said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

aku rasa lah cl;ub tu kena rush dengan kau-kau sekali tu.... patut lah dah lama tak up date tu

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


lama betul ko menghilang ni

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

ko ke yang masuk paper news kat muka depan tuuu.... hah club kena serbu polis weehhh jangan main-main wehhh line tak clear sekarang ni wehhh

Rowena Chasez said...

cepat g berurut...
hehee~

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

Primadona69 said...

eleh...
nak salahkan org lain plak..
padahal diri sndiri mmg kaki club...
kiranye xde ko...
mmg semua club kat malaysia ni bankrupsi!!!!
:D

rAy jR...@...Aliff said...

yana-


kakaka..ni yg ang xtau ni..ade brger yg lgi sdap....wakakakaka

rAy jR...@...Aliff said...

dino-

erkk...aku dh insap okekk...wkakaakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

nuke_rude-


erkkk..club yg kta slalu msukk...wkakakakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

syah-

sbb gwa merangkak2 dlm club itu..wakakkakaa

rAy jR...@...Aliff said...

adam-

uitsss...nti aku balik kte lepak br0...kekekekee

rAy jR...@...Aliff said...

afzainizam-

oittt...cisss...pose weii..poseee

rAy jR...@...Aliff said...

osi-

lama xketemu jga...kangan sama kamu...hak3

rAy jR...@...Aliff said...

liyana-

aku jln2 je weiii...kakakkaa...

rAy jR...@...Aliff said...

tengku-

dh lama dh patah..biarkan terus rapuh...kakakakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

duniakuabstrak-


agak2 r dh tua...msh sihat g ni dowh..walafiat g...choiii..kakakakaka....

rAy jR...@...Aliff said...

afzainizam-

caitt...wat lama2 kt tndas xsakit pggang...bnde laen yg sakit...erkkk..larikkk..kakakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

lumut-

kakakkaa...bahaya toll..kakakaka

rAy jR...@...Aliff said...

adzmie-

kne rush wanita2 seksi ada la..kakakaka

rAy jR...@...Aliff said...

faiz-

sombong dowh skunk...hahahahaa

rAy jR...@...Aliff said...

afzainizam-

wa dh kmbali laaa...huk3

rAy jR...@...Aliff said...

rowena-

dh kne urut dh...lagi best punya...kakakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

prima-

mak aiii...mulut ang ni mmg longkang...huh...kakakaka

lau aku xde, club ttp, perik nasi ang pon ttp tau...wakkakakakaa