Club itu~

I'll get back to you
I will


p/s : Sumpah sakit tulang blakang aku skunk ni...Ini semua tektonik punya pasal...cisss
p/s : Ade segerombolan gadis yg sangat parasit
p/s : Aku igtkan golongan adam je yg suka sambar wanita..rupanya...
p/s : Kau org lg ganas woo~...aku bdiri nk pg tandas pun kau nk sambar..caitt..
p/s : Apa kau igt aku ni lelaki murahan kaa?.caittt..erkk.larikk.!.wakakakaa...


att : ini kali last aku ikut kau org hangout
att : Alasan McD kau org mmg xbley pakai...rupanya2 Burger dlm club..cisss...
att : Angpa tanggung kos rawatan pinggang waa...huhhh...

~just me
Akulah SAng Pemimpi

Comments

y@n@ M!B said…
err burger dlm club sdp ke burger mcd lg sedap?? ngee~
Dino Prince said…
ceh..kate dh xnak g club..hmmm >,<
NUke_Rude said…
ko masuk club mana ni bro..? hahha
mR.sYaH said…
camner leh sakit pinggan ni??? hahahah..
Adam Arjuna said…
cam ni la kawan...

aku ajak lepak tak mo, tup2 dah kat labuan... sentap...
Afzainizam said…


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

warrggghhh lama ko tak clubing ni wehhh... meh kita ber ding dong dengan lagu lady gaga... beb ko kena sambar ngan sapa hah... ni mesti ada orang cari anak ikan ni wehhh... ko bukan nya ikan pun... tapi paus yang ganassss
osi said…
lama tak bersua.....salam kunjungan sore ~__*
Dairy Liyana said…
A'aah la..kate xnk dh ber "club" ni.. xtahan la tu...
tengku_fir21 said…
haha..enjoy sajer tapi jgn selalu nanti pinggang patah..erk..lalala
hahaha..ader aper di kota bharu...
DuniakuAbstrak said…
hahaha..da tua ke bro, pinggang da reput tu..ko kna mnum susu anlene..baru la lincah pasni..hahaha
Afzainizam said…
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Wehhhh ni ko gi clubing ke club dangdut ni sampai sakit pinggang ni... ko goyang inul ye... aduhhhh tak sangka ko suka gi club dangdut...

atau kau sakit pinggang pasal... ohhh tidak ko buat apa hah kat tandas lelama tu wehhhh
lumut said…
bengong burgerdlm club...haha..bahaye kau ni taw
adzMie said…
aku dgr club tu kna rush....
hahaha=P
::FAIZ FARISH:: said…
Singgah blog kau setelah sekian lama tak singgah....
Afzainizam said…
salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

aku rasa lah cl;ub tu kena rush dengan kau-kau sekali tu.... patut lah dah lama tak up date tu
Afzainizam said…
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


lama betul ko menghilang ni
Afzainizam said…
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

ko ke yang masuk paper news kat muka depan tuuu.... hah club kena serbu polis weehhh jangan main-main wehhh line tak clear sekarang ni wehhh
Rowena Chasez said…
cepat g berurut...
hehee~
Afzainizam said…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Primadona69 said…
eleh...
nak salahkan org lain plak..
padahal diri sndiri mmg kaki club...
kiranye xde ko...
mmg semua club kat malaysia ni bankrupsi!!!!
:D
yana-


kakaka..ni yg ang xtau ni..ade brger yg lgi sdap....wakakakaka
dino-

erkk...aku dh insap okekk...wkakaakakaa
nuke_rude-


erkkk..club yg kta slalu msukk...wkakakakakaa
syah-

sbb gwa merangkak2 dlm club itu..wakakkakaa
adam-

uitsss...nti aku balik kte lepak br0...kekekekee
afzainizam-

oittt...cisss...pose weii..poseee
osi-

lama xketemu jga...kangan sama kamu...hak3
liyana-

aku jln2 je weiii...kakakkaa...
tengku-

dh lama dh patah..biarkan terus rapuh...kakakakakaa
duniakuabstrak-


agak2 r dh tua...msh sihat g ni dowh..walafiat g...choiii..kakakakaka....
afzainizam-

caitt...wat lama2 kt tndas xsakit pggang...bnde laen yg sakit...erkkk..larikkk..kakakakaa
lumut-

kakakkaa...bahaya toll..kakakaka
adzmie-

kne rush wanita2 seksi ada la..kakakaka
faiz-

sombong dowh skunk...hahahahaa
afzainizam-

wa dh kmbali laaa...huk3
rowena-

dh kne urut dh...lagi best punya...kakakakaa
prima-

mak aiii...mulut ang ni mmg longkang...huh...kakakaka

lau aku xde, club ttp, perik nasi ang pon ttp tau...wakkakakakaa

Popular posts from this blog

Sajak untukmu bumiku yang hijau..

Tumbuk Kau..

Kemut-kemut