Posts

Showing posts from June, 2010

Ugly Loser~

Image
The world is always fair But not the people Trust nothing Never~

Where am I suppose to go...what am I suppose to do...what's my future gonna be....

p/s : Ari ni aku jmpa 2 org minah "Ch0mel" ala2 cinta kolesterol p/s : yg sorg sebelum exercise, yg sorg lagi selepas exercise. p/s : Tapi sumpah perangai dua2 sama..kimak mcm fark p/s : pdhal yg si krus ni kje makguard je..nk kerek2 ngn aku plak..cisss..(PMS) p/s : Aku ckp gdmorning, dia bkn nk reply..jeling2 plak..ugly betty t0l..huh..(PMS) p/s : si montel ni plak bdget comel..Then prangai melebey2 ala2 singa laut..(PMS)
p/s : Ari2 camni woo~ lau skali skala xpe jg0k..~

att : Wa xksah fizikal lu, keja lu, bckground lu..yg wa kisah prangai lu mcm fark.. att : c0me on la malaysian..xsalah kot bebudi bahasa kt org..senyum skeyt weii att : muka dh hampeh..perangai?..lau aku b0gel depan lu bru lu tau..addicted trus..! att : Lu tgu 1 hari nti wa sound lu..PMS t0l k0rg ni..huh

Aku pon ngh PMS ni...aishhh..nk g tampal jp..wakakakakaa...

~just me
Aku…

SAngap..!!!

Image
When everything in your life has leaving you behind Always remember, that there is always something that stays with you Hope..





Whatever it takes, no matter how hard it is for this next 6 months, I will perform better and I will always stay ahead..Bos, thanks for the chance..

p/s: penat woo~..baru balik dari Labuan gas terminal
p/s: Kemudian aku terbayang saat2 aku terpaksa berada lama disana..
p/s: Sangap...!!..sume jantan..tarak tino..xmo2...sakit woo~..kakaka
p/s: Bos, tolong la antar dak2 pmpuan kje kt gas terminal tu..sian staff2 ctu sume jate
p/s: ari2 terbayang akan ketemu ikan duyung...wakakakaka..


att: Thank you bos for giving me those project
att: I promise u I'll do whatever it takes to find d solution
att: erkk..cane aku nk start ni?...hmm...bertapa lagikk..hak3


~just me
Akulah SAng Pemimpi

Karma hukum aku~

Image
Right or left Its still the path you've chosen Therefore, why must you regretted it chill up and smile


my friend used to say, for every single things happened to us, there must be thousand reasons for it..My friend used to say, if we've lost something valuable in our life today, we will get better than what we've lost. Should I believe it or should I not?..yes i do


Perbualan romantik purple kepada Mr bean..

Purple: Mr bean, sy dh nk pg dh ni..doakan sy bjaya yee
Mr bean: awak jga diri leklok tau..dlm 5 bulan lgi kte jmpa okay
Purple: Keep your promise tau
Mr bean: I will..But u promise me to tke care of urself k

Malangnya pada suatu hari, purple telah pergi buat selamanya kerana terlibat dlm kebakaran rumah yg sungguh menyayat hati...Sebak didada, namun ianya suratan takdir...

p/s : Aku bru bgun pagi..slamat pgi semua
p/s : Ibu, slamat hari ibu..ayah, slamat hari bapa..
p/s : Purple, rest in peace yaa....
p/s : Hari ini aku nk tgk anak setan..diorg kata best..tp aku xtau..tgk sudeyy.…

Hari Hitamku~

Image
I believe things happen sometimes I believe that things happened for a reason I believe in it..and i have to believe

Its too much..But I will not give up..
p/s : Smlm hujan..sejuk woo~..tapi hujan bukan bermakna api xbley dihidupkan bukan? p/s : kalau kau rasa apa yg kau pakai ari ni xcukup..ko pikir balik..! p/s : Kalau kau rasa tempat kau tidur hari ni xcool, pikir balik..! p/s : Kalau kau rasa kau masih lagi kekurangan hari ni, pikir balik..!
att: sebab aku sudah tiada apa lagi kecuali apa yg aku ada semalam.. att: sumpah tiada apa yg tinggal...! att: Namun aku ttp berada di pejabat utk menyiapkan novel cerita hidupku



hmm: Aku merindui koleksi2 hidupku semuanya hmm: Namun aku redha dengan kejadian itu.. hmm: Hari ini, hari hitam seumur hidupku, Izinkan aku berkabung atas apa yg terjadi semalam. hmm: dan tiada carutan utk kali ini melainkan jiwa yg insaf..


~just me
Akulah SAng Pemimpi

Tembak dalam~

Image
3 types of loves And I know exactly which one I am 2nd one

Semut membisiskkan ke telinga si gajah,
xlama kemudian si gajah jatuh pengsan dan terus pitam,
Tau sebab apa?
sebab semut kata,
"Sayang, i hamil anak u"
cilakak punyer semut.."tembak dlm" t0l...gilak seks...wakakakakakkaka


p/s : anyway, itu gmbar time aku p kelly's castle.tmpat bpuaka woo~lariikkk..ka3.. p/s : erkk..actually aku pn xtau sape si kelly...maaf ya bu...kakaka


~just me
Akulah SAng Pemimpi

ooo sayang~

Image
Kami Blogger Picisan Yang dianggap melukut ditepi gantang Menyokong Kempen yang dijalankan oleh sahabat blogger dan mengutuk sekeras-kerasnya  tindakan Israil terhadap Armada Mavi Marmara dan Palestin khususnya -copy paste dr frodo..kakaka- _______________________________________________________

I'm just a baby, baby, baby ooo...


Was listening to Parody's clip video of justin bieber....Fcuk, it was better than the original song man..erkk...okay, enough wit dat, xlayan sgt...kakakakakaka..

p/s : Aku sudah berada jauh dol..
p/s : Isnin depan masuk suasana kerja baru...malas woo~
p/s : anyway, father gwa sudah balik rumah setelah lama "berhoneymoon"
p/s : Ari tu mama muda msg my mother


"sis, jgn kol2 husband i dulu, kami tengah honeymoon ni..nak jugak anak cepat2..leh kongsi2 harta nanti.."
F** : wat was dat??...ahakz..ang pikiq la sndiri..
F** : anyway, time aku nek flight smlm, kakak pramugari jual mahal woo~
F** : mintak nombor dia xmo bg..cilakakkk...kakaka


~just me
Akulah …

Bapakku Kawen..o yeahh..F**

Image
I just lose something I hold on too



Just to make things simple...:

Selamat Pengantin baru for u father...
Takziah for u mother....
As for u Bitch perosak rumahtangga....Fuck U...


~just me
Akulah SAng Pemimpi

Pompuan P*kimak~

What you have today Doesn't guarantee you will still have it tomorrow


Almost every morning, my father would called me just to make sure that I am awake and ready for the day. But that changes today when the person who called me this morning wasn't my father but my mother instead. How would you react when your mother tell you that your father is going for a second wife? This was my reactions and I did that few hours ago...


1st action (Calling the 2nd wife)
Aku : slm puan, good evening..puan apa kbr?
Puan : slm...sihat..siapa bcakap?,cari siapa?
Aku : Ni sy ni anak tuan (tut***), puan kenal ayah sy?
Puan : Maafla...sy xknal...
Aku : Xpe la klw puan xknal..ni sy cuma nk bgtau skeyt la..
Aku : Td nmbor puan ni ada kol kt umh sy, ggu fmily sy, ugut2 fmily sy..
Aku : Ni sy nk igtkn la..klw puan ada buat semua tu, puan buat silap besaq
Aku : Sy ni nk kata mnteri bukan, tp klw fmly sy kna kcau, sumpah susah idup puan nti
Aku : So sy nk bg igatan skeyt la, Tlg jgn ggu fmly sy klw xnk susah..
Puan …

Diam & Cium aku...~

Image
Shut up & kiss me

Years since I have come by and talk about craps....Lemme start something..

p/s : I was busy with welding course..ambik lesen dol
p/s : Aku bukan nk jadik welder pown..additional advantage..
p/s : Lulus@gagal..mampus aku kisah..kakaka
p/s : Sumpah susah gilakkk...bengkak2 kepala aku kna api woo~..
p/s : Izinkan aku bertapa lagik.aku kelihatan seperti beauty & d beast skunk ni..ciss


att : nyway, masa aku bhnti kt plaza tol utk tgu palang besi diangkat semalam
att : Live depan mata aku pkcik nek motor accident lggar tiang plaza t0l
att : Patah tengkuk, pala injured trok wei..Kondem trus...xgerak2..scary woo~
att : Aku trus turun kete bg bntuan..org lain dok menont0n jer..caitt..
att : Ni aku nak habaq kt angpa...
att : Xkisah  la pkcik tu mabuk ke ape ke, klw dh accident, Ko tolong je la..bukan dok sengih2 smbil nonton..moron..!!


hmm : Apa ang ingt aku xtakut kaa??..terketar2 woo kaki aku..tpi aku kuatkn smgt nk tlg pkcik tu..
hmm : Pkcik tu nangis2 kesakitan..aku pegang k…