Mlaikat jahat~


If you can't hold on to your words
Just let it go and stop holding on
Cause you're just making it difficult for others



This saturday night will be an amazing night. SPEEDZONE in Genting Highland. Everyone was excited and can't wait for the event. But unfortunately, I have a bad news for them. I cant go..aishhh...



p/s : Weekend ni aq dpt 3 invitation
p/s : Speedzone (genting), Swing (kuantan), Movie
p/s : Tapi..sori geng2..aq xdpt join..Sumpah teruja nak join
p/s : Ada plan laen..Lagi penting utk masa depan..aishh..
p/s : Frust d0wh..frust...argghhhhh...kekeke


att: Aku adalah aku
att: Jangan nasihati aku klw 'diri sendiri' juga sesat
att: Kerna aku tetap Terbaekk..
att: Dan sumpah lg perfect dari 'Kau' walau x sesempurna malaikat


psss: Malam ini indah, tapi sunyi..kenapa ya?..kakakaka
psss: Tanpa mimpi, manusia seperti kita akan mati...



~just me
www.backyardproperty.wordpress.com

Comments

Anonymous said…
you got another commitment, just go to genting.. i thing that make you better. why not to tell me 1st.. go there and we postpone our meet anoother day.. sure have. Go have fun first.
tengku_fir21 said…
hahaha
sunyi sbb tk merapu-rapu sambil makan ikan kerapu dgn aku
hahaha

betul wlpun jahat kita tetap terbaik dan jahat dgn bermaruah...

p/s:tambah 5 jam jer kat aku..??huh..
wohooo..
poor xle pergi..
hehehe

ur rite..
dont judge people kalo kite sendiri pon mcm hampeh..
haha
belum tentu lagi kite yg judge tuh betul :)
amaL said…
sunyi. bila hati tak ada dalam diri.
Qarl said…
ang tgh layan sgt2 kan dlm pic tu
shin-

uitsss..kakaka....xmo2...wakakakaka
anym-


errkkkk...dah cncel kot..no turning back..kne stlekan hal masa depan dulu..wakkkakaa...

gua idup bertapa selesaikan presentataion guaaa..huhuuhu..
This comment has been removed by the author.
tengku-

apakah?..ikan kerapu?..kakakaka...

yeahh..maruah itu penting..kakaka...

erkkk..5 jam cukup la wey..huh..demand lak..hahahaha
azzaliena-

yeahhhh...gler...ni la dia smngat seorang gadiss...bla dh bsmgat, kecut lu brader..kecut...kakaka...


ang terbaek weiii...gua suka ang..kkakakaka
amal-

hmm...no doubt..mmg sunyi bla ati xdak dlm diri.huhuhu...
qarl-

uitsss...errrkkkk..eemmm...x d0wh...takkkkkk....posing je lebey..kakakaka.....
asna ashraff said…
heh~ "Jangan nasihati aku klw 'diri sendiri' juga sesat" ---> aku suke
klipklipkertas said…
att: Aku adalah aku
att: Jangan nasihati aku klw 'diri sendiri' juga sesat
att: Kerna aku tetap Terbaekk..
att: Dan sumpah lg perfect dari 'Kau' walau x sesempurna malaikat


nice one.!
ashraff-

yeahhh...aq juga meminatinya...kakakaka
This comment has been removed by the author.
Osi said…
Bila mimpinya serem dan menakutkan bagai mana jadinya ???

Tentang hal film yang di maksud, sy akan kompirmasi balik bila dah nemu alamat situsnya
klipkertas-

hehehe...ikhlas dr hati...kekekeke
osi-

erkkk..makanya teruskan bermimpi yg indah2..hahaha..


yeahhhh...osi terbaik...xsbar nonton film sang pemimpi...saya syg kamuu...yeahhh...
Osi said…
Ternyata film nya blm ada yang upload utk versi ffuuuullll film...
Sy sdh cb cari di www.indowebster.com
dan metacafe.com tp blm ada...cb saja bulan depan siapa tahu saja dah ada di sana
osi-

trima kasih atas bntuannya..

makanya terpaksa lagi menunggu smpe bulan depan..huhuhhu
AkU said…
pok cik..mlm ni yok Rum Jungle..
aku-

kakakaka...aku sibuk d0wh mlm ni..lau x sah2 dh p speedzone..huhuhhu..

next tme hangout..kakakaka
y@n@ M!B said…
wah apa la yg penting sgt tu kannn..huhuhu~
W[A]NZAI said…
ha-ha pdn muka ang.join la aq jd bdk yg kebosanan weeknd neh.ha-ha!
wanzai-
caitt...xpa2...next weekend ada lgi..kakakaka..ang ddk la dlm umh diam2..kakakak
yana-

huhuhu..ptg utk msa depan..lau x, tak dapt grad ngn smpurnaaa...kakaka
jejaka anggun said…
beb aku pun x dpt gi speedzone...
k.A said…
pic tak boleh blah!

btw,psl filem tu nanti dah kuar dvd aku belikan utk kau.nanti aku pos la ke pass ke cmne.tp skrg tak kuar lg rasanya.
NichKhun said…
ala ray.. baru berkire-kire nak nasehat kan kau.. tapi sebab kau da warning awal-awal jgn nasehat kau kalau diri sendiri pom sesat.. saya terus cancel kan hajat tu.. urghhh
jejaka-

huhuhu..gua jg xdpt piii....aishhhh....kecewaaaa..kakaka
k.A-

uitsss..yaka?..yeahhh....aku tgu dvd sang pemimpi dr ang wey....waaaahhhh....syg ang lebey....Dr KA terbaekkk...(bodek skeyt)..
kakaka..

ang post je kt aku..tp ang gtau aku lu ble ang nk post..sbb aku dh last enn kt cni bulan ni...bulan depan aku pi labuan...

tkar alamat le nmpaknya...huhuhuhu
nichkun-


uitsss...kakaka..wey, bukan tuk ang la kata2 pedas tu..tuk org yg jahat. kakaka...

aku suka motivasi dr ang...akan kubukukan..kakakaka..
PinQib said…
RAY..
HEH.. MACAM ARTIS NOH,DPT BNYK JEMPUTAN..
HE.. YES.. KO ADALAH KO!~
pinqib-

bz beno..kakakaa...

uitsss...last2 aq ddk bilik jgak..caitt..xda hasill..kakakaka

Popular posts from this blog

Sajak untukmu bumiku yang hijau..

Tumbuk Kau..

Kemut-kemut